Sunday, 28 August 2011

Alles gute zum Raya!

Salam..


haha oleh kerana malas nak wat homework yg blambak uh, aku ambik inisiatif lain utk menulis iaitu tulis blog! wakakaka..lagipun dah lama tak update blog ni..homework tu lain la, hari2 buat haha ;p


hmm pejam celik pejam celik, makan tido makan tido, dah lebih 2 minggu result AS kuar..yg dapat straight A's a.k.a 15 points tu congrats ah..jeles ni huhu..and patutnya lepas result AS ni kitorang kena semangat sket study tapi mostly macam dah a bit demotivated je..aku takut benda tu jadi kat kitorang je..and benda ni maybe sbb raya dah nak dekat ;D


dalam tak sedar dah sebulan kitorang berpuasa kat gmi..macam2 kerenah kitorang time puasa ni hahaha
terawih kat surau gmi walaupun tak larat n ngantuk haha 
nafsu makan mmg tak hengat ah, macam2 benda kitorang teringin - eskem, GCB, meatball, karipap, air buah jumbo, nasik kerabu, kebab..
pastu jalan shopping berkali2 tp dapat baju sehelai dua je hahaa..uptown ke downtown ke sume kitorang sebat, sampai ade tu tiap2 malam gi uptown hehehe

takpe janji raya dengan penuh bergaya haha

tapi tapi aku sumpah takde feeling nak raya langsung tahun ni..tak tahu apsal..maybe sume salah homework yg cegampang banyak uh =.='

and insyaallah kalau rezeki kitorang dapat fly next year, maybe raya tahun ni last kat malaysia..tahun depan merasa la raya kat deutschland, insyaallah..

So sempena raya yg bakal menjelma ni, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kpd sume..mintak maaf banyak2 zahir n batin kalau aku ade wat salah..semoga dapat mnyambut raya dengan yg tersayang ye masing2..untung laaa..

ok lastly, don't eat ketupat and drive..salam






liebe gruse,
-fippermerah-

No comments:

Post a Comment